Pamje nga Bjeshka e “Babaj Bokës” nga ku buron uji i jetës për banorët e Rekës së Keqe

Pamje nga Bjeshka e “Babaj Bokës” nga ku buron uji i jetës për banorët e Rekës së Keqe.
Përkundër terenit të vështirë dhe borës e cila vazhdon të jetë prezente me një sasi të dendur, Ekipa e Mirëmbajtjes së KRU “Gjakova” njësia e Rekës së Keqe, bëjnë një punë të jashtëzakonshme në kontrollimin dhe pastrimin e Veprës Marrëse e cila ndodhet në Bjeshkët e “Babaj Bokës”.
Falë angazhimit të përditshëm të këtyre puntorëve dhe gjithë stafit të KRU “Gjakova”, sot banorët e 34 fshatrave të Rekës së Keqe i gëzohen ujit të pijes!
Uji është gjëja thelbësore për mbijetesën tonë, qmojeni atë!
KRU “Gjakova”SH.A.
15.04.2021
Comments for this post are closed.