Paguaj përmes llogarive Bankare

Të nderuar konsumatorë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit "Gjakova" sh.a, fillimishtë ju falenderojmë për bashkëpunimin e treguar në kryerjen e pagesave ndaj shërbimeve të ujësjellësit.

Secila pagesë e juaja ndikon në shërbime dhe prodhimtarinë tonë punuese, vetëm e vetëm që ju të keni ujë të mjaftueshëm.

Me kërkes të disa prej konsumatorëve në vazhdim ju bashkangjesim, llogaritë bankare të KRU "Gjakova" ku ju mund të kryeni pagesat tuaja kundrejt ujit të shpenzuar.

-Raiffaisen Bank: 1505001000871728
-NLB Banka: 1704001011052404
-PCB Banka: 114001058900018
-Banka Ekonomike: 1402000001750688
-TEB Banka: 2018000002722674
-BPB Banka: 1306001500002065
-BKT Banka: 1930904868041195

Gjithashtu vazhdojnë punën me orarë të rregullt të gjitha pikat tona arkëtuese si dhe portoarkat mobile të cilat janë sëbashku me lexuesit në teren duke ju mundësuar lehtësira në qasjen për pagesa.

Duke kryer obligimet tuaja, na ndihmoni t'ju shërbejmë gjithnjë e më mirë në furnizim me ujë të pijes.

Comments for this post are closed.