Njoftim për ndërprerje të ujit.

Njoftohen banorët në zonen Bec - Doblibare ku përfshihen fshatrat: Bec, Vraniq, Doblibare, Bordosanë dhe Rezina, se për shkak të ekzekutimit të projektit nga investitori CDI nga Zvicra i cili projekt ka për qëllim zvoglimin e ujit të pa faturuar me anë të cilit projekt do të përmisohet furnizimi me ujë i banorëve të kësaj ane jemi të detyruar që të ndërprejmë furnizimin me ujë me datë: 10/09/2019 nga ora 10:00 deri në ora 15:00.

Kjo ndërprerje e furnizimit shpresojmë që do të jetë e fundit në kuader të këtij projekti. Por eventualisht uji mund të ndërprehet edhe me datë: 11/09/2019 vetëm për pak kohë, nëse ndodhë ndërprerja do të jeni të informuar për çdo të re në kohë reale.

Ne ju falemnderojmë dhe ju lutem për mirëkuptim banorëve të cilët do të mbesin pa ujë në këtë kohë.

Me respekt, KRU Gjakova.

Comments for this post are closed.