Njoftim për Media

Datë: 30/10/2018

Njoftim lidhur me ndërprerjen e furnizimit me ujë në fshatin Bregdri.

Ju njoftojmë se KRU "Gjakova" SH.A. është duke implementuar projektin: "Ndrrimi i gypit shtytës te stacioni i pompimit në fshatin Bregdri dhe paisjeve përcjellëse në rezervuar", dhe nesër pritet të bëhet ndrrimi i pompave dhe pjesëve tjera përcjellëse dhe zëvendësimin me pompa të reja.

Njoftojmë konsumatorët e fshatit Zym dhe Karashengjergj, se do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë nga data: 31/10/2018 pasdite deri me datë: 02/11/2018 paradite.

Ky veprim po merret që të bëhet furnizimi më i mirë dhe më cilësor në atë zonë të shërbimit.

Kërkojmë mirëkuptim nga qytetarët e ketyre fshatrave dhe i faleminderojm për bashkëpunimin e deritanishëm.

KRU “Gjakova” SH.A - Gjakovë

Comments for this post are closed.