Njoftim për Konsumatorë

Me rritjen e temperaturave dhe me ardhjen e bashkëatdhetarëve në pushime do të rritet edhe nevoja për ujë. “KRU Gjakova” ka ngrit nivelin e gatishmerisë që të ofrojë shërbim sa më cilësor për të gjithë konsumatorët të cilët furnizohen nga rrjeti ynë.

Gjithashtu të angazhuar 24 orë do të jetë i gjithë stafi i “KRU Gjakova”, që të kontrrollohet për keqpërdorime dhe kyçje ilegale në rrjetin e furnizimit.

Andaj lusim të gjithë konsumatorët që të bashkëpunojnë me punëtorët tanë që të zvoglohet humbja e panevojshme e ujit të pijes dhe ti lajmrojnë të gjithë ata përsona që e keqpërdorin burimin kryesorë, “Ujin”.

Faleminderit, me respekt stafi i “KRU Gjakova”.

Comments for this post are closed.