Njoftim për anulim te konkursit

KRU Gjakova ju njofton se anulohet konkursi për pozitat: Punëtor në Njësinë e Kontrollës dhe Portoarkatar/e i publikuar me datë  18.02.2021.

Kliko këtu

Comments for this post are closed.