Njoftim Mortor

Të nderuar miq dhe kolegë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”, me pikëllim njoftojmë se sot është ndarë nga jeta në moshën 61 vjeçare kolegu ynë Ali Haxhimustafa!

KRU “Gjakova” humbi një punëtor të dalluar, figur me vyrtyte te larta njerëzore, bashkëpuntor dhe kolegë të zellshëm.

Në emer të Kryeshefit Ekzekutiv të KRU “Gjakova” z.Hasan Krasniqi, si dhe gjithë kolegëve të kompanisë, shprehim ngushëllimet më të sinqerta për familjen Haxhimustafa!

Pusho i qet mik i të gjithve!

Comments for this post are closed.