Njoftim me rëndësi

Njoftim me rëndësi,
rreth mënyres së pagesave nëpërmjet bankes.
KRU Gjakova njofton të gjithë konsumatorët të cilët i kryejnë pagesat përmes transaksioneve të bankës (E-banking), në përshkrimin që iu kërkohet tek transaksioni përveç emrit dhe mbiemrit, i rëndësishëm është kodi apo numri referent i konsumatorit, i cili është i shënuar në ç’do faturë.
Për konsumatorët fizik numri referent është gjashtë shifror A XXXXXX, kurse për konsumatorët juridik numri referent është katër shifror B XXXX .
Për çdo konsumatorë numri referent është i veçantë i cili është kodi që identifikon konsumatorin në databazën tonë.
Disa pagesa janë të panjohura për ne në mungesë të të dhenave adekuate, andaj kërkojmë nga konsumatorët të identifikojnë numrin e saktë të kodit të tyre si referencë për pagesa të shërbimeve të ujit.
KRU “Gjakova” si gjithnjë falenderon konsumatorët për bashkëpunimin e treguar në vazhdimësi!
25.08.2021.
Comments for this post are closed.