Njoftim

Sot rreth ores 14:00 në fshatin Vraniq ka ndodhur një defekt në gypin “fi” ø250.

Ekipi i mirëmbajtjes ka dalur menjëherë në vendin e ngjarjes dhe ka filluar me sanimin e defektit, shpresojmë që në afat kohorë prej 4 orëve ky defekt të rregullohet.

Fshatrat të cilat nuk kanë ujë janë: Vraniq, Meqe, Doblibare, Bardosan dhe Rezina.

Pritet që ky defekt të eleminohet sa më shpejt dhe të rikthehet furnizimi me ujë.

Faleminderit me respekt, “KRU Gjakova”.

Comments for this post are closed.