Njoftim

Njoftohen të gjithë konsumatorët e "KRU Gjakova", të cilët kanë borgj në vlerë mbi 100 euro në Gjakovë, Rahovec dhe fshatrat e Lumbardhit që ta shlyejn obligimin ndaj kompanis sonë në mënyrë që konsumatori të mos shkyqet nga rrjeti i ujësjellsit dhe të mos dërgohet tek Përmbaruesi privat.

Konsumatorët kanë mundësi që borxhin e tyre ta riprogramojnë duke na vizituar në zyret tona.

Shpresojmë që konsumatorët do ti përgjigjen kërkesës sonë që të mos vazhdojmë me procedura deri tek masat që ne nuk i dëshirojmë, por jemi të obliguar të veprojmë kështu.

Me respekt nga Sektori i Shitjes!

Comments for this post are closed.