Njoftim!

 
Të nderuar konsumatorë, iu njoftojmë se kemi defekt në gypin Ø 300 AC në fshatin Gexhë.
Andaj, për shkak të punimeve në lokalizimin dhe sanimin e defektit jemi të detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë në fshatrat: Gexhë,Malësi e Vogël, Ratkovc, Vranjak dhe Bratatin.
Ekipet tona janë duke punuar në sanimin e defektit që konsumatorëve të ju rikthehet sa më parë furnizimi me ujë.
Ju faleminderit për mirëkuptim!
K.R.U. “Gjakova” Sh.a.
17.10.2022
Comments for this post are closed.