Njoftim

Edhe në këto ditë vikendi, ekipet e KRU “Gjakova” të angazhuar në pastrimin dhe dezinfektimin e ambienteve punuese të kompanisë.
Dezinfektimi po bëhet në të gjitha njësit, Gjakovë, Prizren dhe Rahovec!
KRU “Gjakova” gjithmonë në shërbim të qytetarëve!
Comments for this post are closed.