Njoftim

Njoftojmë konsumatorët e fshatit Pastasel Komuna e Rahovecit se që nga nesër datë 25.07.2020. fillon furnizimi me ujë nga rrjeti i Ujësjellësit të KRU "Gjakova" për banorët e kësaj zone.

Vëmendje- Vlen të theksohet se për shkak të dezinfektimit të rezervuarit si dhe procesit të klorizimit të ujit i cili është i domosdoshëm, sasia e parë e ujit e cila arrin në krojet tuaja nuk mund të konsumohet, deri në një njoftim të radhës nga KRU "Gjakova".

Njëherit kërkojmë nga konsumatorët e fshatit Pastasel qe të fillojnë me aplikimin e kyçjeve familjare sipas rregulloreve të kompanisë të cilat ua kemi sjellë më parë, në të kundërtën ndaj çdo mos respektimi të rregulloreve jemi të detyruar të veprojmë në bazë të procedurave ligjore.

Comments for this post are closed.