Njoftim

KRU Gjakova, njofton konsumatorët se mbrëmë rreth orës 24:00, është paraqitur një defekt në gypin kryesorë Ø 800 në Rezinë.
Për këtë arsye, jemi detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë, që përfshinë zonën operative Rahovec, Prizren si dhe disa fshatra të Komunës së Gjakovës.

Ekipet tona janë duke punuar në lokalizimin dhe sanimin e defektit, duke ndërmarrë të gjitha masat që sa më shpejtë ta rikthejmë furnizimin me ujë.

Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

Comments for this post are closed.