Njoftim

Njoftojmë konsumatorët e regjionit të Rekës së Keqe specifikisht banorët e fshatrave Vugovë dhe Zhub se vazhdon procesi i punimeve në gypat e ujësjellësit të cilët janë në fazën e testimit dhe pranimit teknik nga operatori ekonomik.

Gjatë kësaj faze po bëhet ndrrimi i gypave të cilët nuk janë në cilësin e duhur duke u zëvendësuar me gypa të rinj.

Deri në finalizimin e këtij procesi jemi të detyruar të ndalim furnizimin me ujë, respektivisht ujë nuk do të kenë fshatrat Vugovë dhe Zhub.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj!

Comments for this post are closed.