Njoftim

Të nderuar konsumatorë ju njoftojmë se për shkak të intervenimeve në gypin kryesorë 250 fi në Komunën e Rahovecit, jemi detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë për 4 orët e ardhëshme në fshatrat Ratkovc, Dejnë, Vrajak dhe Bratotin.

Ky intevenim po bëhet me qëllim rregullimin e shtypjes së furnizimit me ujë të pijes për banorët e kësaj zone.

Ekipet teknike të KRU "Gjakova", janë duke punuar intensivisht në menyrë që furnizimi me ujë të rregullt të iu rikthehet konsumatorëve të zonës.

Kjo iniciativë është në bashkëpunim me Komunën e Rahovecit.

Faleminderit për mirëkuptim konsumatorëve të zonës!

Comments for this post are closed.