Njoftim

KRU Gjakova njofton konsumatorët se në fshatin Vogovë ka ndodhur një defekt në gypin kryesorë, me ç'rast është ndërprerë përkohësisht furnizimi me ujë në fshatrat Vogovë dhe Zhub.

Në eleminimin e defektit bën pjesë dhe kompania kontraktuese për mbikqyerje, prandaj kerkojmë mirekuptimin e banorëve se jo gjithqka varet nga ne.
Angazhimi i ekipeve tona është maksimalisht në sanimin e defektit, në mënyrë që banorëve të zonës të iu rikthehet sa më shpejtë furnizimi me ujë.

Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

Comments for this post are closed.