Njoftim

Të nderuar konsumatorë,

Ju njoftojmë që persona të pa autorizuar kanë ndërhyrë në rrjetin tonë të ujësjellësit duke dëmtuar gypin kryesor në fshatin Nivokaz që furnizon një pjesë të regjionit të Rekës së Keqe, gjegjësisht pa ujë kanë mbetur konsumatorët e fshatit Ponoshec dhe përreth.

KRU "Gjakova" ka njoftuar organet kompetente të cilat po mirren me shqyrtimin e rastit dhe vlerësimin e dëmit të shkaktuar.

Ekipet tona menjëherë kanë dalur në teren dhe do të mundohen që ta rikthejnë sa më shpejtë furnizimin me ujë.

Ju lusim për mirëkuptimin tuaj!

Comments for this post are closed.