Njoftim

Ekipet e mirëmbajtjes së KRU "Gjakova" sh.a të të gjitha njësive si, Gjakovë, Rahovec dhe Prizren, edhe në këto ditë janë duke treguar një angazhim dhe përkushtim të veçantë.

Në këtë kohë pandemie, së bashku me shumë ekipe të tjera shtetërore të cilat ndodhen në vijen e parë të frontit në luftë me Covid-19, poashtu dhe ekipet e mirëmbajtjes së KRU "Gjakova" janë gjithmonë në teren përfshirë ktu edhe vikendin, duke punuar në eleminimin e defekteve në kohë rekord, që konsumatorët tanë të mos e vuajnë për asnjë moment mungesën e ujit të pijes.

Comments for this post are closed.