Njoftim

Sot me datë: 20 janar 2020 filluan punimet në rehabilitimin e rrjetit në fshatin Krajk, ku në vizit ishte edhe kryeshefi ekzekutiv z. Ismet Ahmeti.

Njëherit theksojm se ky investim është i përbashkët me kuvendin komunal të Prizrenit dhe vlera e këti projekti është 200 mi euro.

Comments for this post are closed.