Njoftim

KRU Gjakova njofton se gjatë ndërrimit të gypave të kanalizimit është shembur dheu dhe ka dëmtuar gypin e ujësjellësit.

Për këtë deri sa të ndërrohet gypi konsumatorët që banojnë në rrugët "Washington", "Mic Sokoli", "Lidhja e Prizrenit" dhe "Migjeni" nuk do të kenë ujë deri nesër me datë: 16/11/2018 në ora 10:00.

Lusim konsumatorët për mirëkuptim.

Comments for this post are closed.