Njoftim

Njoftohen konsumatorët e rrugës "Bajram Daklani" dhe "Tefik Çanga" në Gjakovë, që prej nesër me dt.30.10.2019 (e mërkurë) deri me dt. 01.11.2019 (e premte), do të bëhet ndërprerja e ujit për shkak të ndërrimit të gypit të ujësjellësit.

Komuna e Gjakovës është duke e bërë rregullimin e rrugës, kurse ne po e shfytëzojmë rastin që ta ndërrojmë gypin e ujësjellësit.

Shpresojmë në mirëkuptimin tuaj.

Comments for this post are closed.