Njoftim

Punimet në kyqjen e re të rrjetit të ujësjellësit të Dushkajës dhe Anadrinit, po shkojnë shumë mirë, fal planifikimit dhe angazhimit maksimal të punëtorëve të KRU Gjakova.

Punimet pritet të përfundojnë shumë shpejtë dhe para kohës së planifikuar.

I falenderojmë punëtorët e KRU Gjakova për gjithë këtë angazhim për ta rikthyer sa më shpejtë furnizimin me ujë në tërë zonën tonë të shërbimit.

Poashtu falenderojmë shumë të gjithë konsumatorët për mirëkuptimin.

Comments for this post are closed.