Njoftim

Nga Departamenti Teknik na njoftojnë se nesër me dt.17.10.2019 nga ora 12:00 - 18:00 do të ndërprehet uji në tërë zonën tonë të shërbimit që përfshinë: Gjakovën, Rahovecin dhe Prizrenin.

Ndërprerja do të bëhet për shkak të kyqjes së re të rrjetit të ujësjellësit të Dushkajës dhe Anadrinit.

Të gjithë konsumatorët i falenderojmë për mirëkuptim.

Comments for this post are closed.