Njoftim

KRU Gjakova njofton konsumatorët që për shkak të defektit në gypin Ø 300, që ka ndodhur në fshatin Gexhe, do të mbesin pa ujë fshatrat: Gexhe, Radostë, Ratkoc, Vrajakë dhe Bratatin.

Kompania ka ndërmarrur të gjitha masat që sa me shpejtë ta eleminojë këtë defekt dhe ta rikthejë furnizimin me ujë.

Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

Comments for this post are closed.