Njoftim

Nga Departamenti Teknik na njoftojnë që si rezultat i punimeve për ndërrimin e gypave si dhe pajisjeve hidro - mekanike në Stacionin e Pompimit në Sopot do të ndërpritet uji për fshatrat: Novosellë, Sopot, Janosh dhe Palabardh.

Konsumatorët e këtyre fshatrave do të mbesin pa ujë sot me dt.29.08.2019 nga ora 12:00 deri në ora 18:00.

Të gjithë konsumatorët e kësaj ane i falenderojmë për mirëkuptim, me respekt stafi i "KRU Gjakova".

Comments for this post are closed.