Njoftim

Në fshatin Bec ka ndodhur një defekt në gypin fi- 110.

Ekipet e mirëbajtjes menjëherë kanë dalur në vend - ngjarje, dhe janë angazhuar në eleminimin e këtij defekti.

Edhe përkundër asaj që defekti ka ndodhur gjatë natës, punëtorët tanë po punojnë që sa më shpejtë ta rikthejnë furnizimi me ujë.

KRU Gjakova punon gjithmonë për të ju ofruar shërbime sa më cilësore konsumatorëve të vet.

Comments for this post are closed.