Njoftim

Njohtohen Banorët e pjesës më të madhe të fshatit Rogovë (Ujmëmatësat numër tre dhe katër) dhe banorët e fshatrave Romajë, Dedaj dhe Lukinjë që për shkak të kryerjes së pusetave të reja dhe montimit të ujëmatësave të rinjë në këto puseta që do të realizohen në kuadër të projektit nga CDI Zvicerane.

Uji do të ndalet nesër me datë ‪20/08/2019‬ nga ora 8:30 min deri në ora 15:00.

Ju lutemi për mirëkuptim banorëve të cilët do të mbesin pa ujë në këtë kohë.

Comments for this post are closed.