Njoftim

Njoftojmë konsumatorët që pas një defekti në gypin kryesor që furnizon Prizrenin dhe disa fshatra të Rahovecit, është ndërprerë furnizimi me ujë në Prizren dhe disa fshatra të Rahovecit.

Furnizimi me ujë do të rikthehet menjëherë pas sanimit të defektit.

Punëtorët tanë po bëjnë përpjekje maximale edhepse situata ju është rënduar nga kushtet e papërshtatshme atmosferike.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj.

Comments for this post are closed.