Njoftim

Nga Departamenti Teknik na njoftojnë që si rezultat i punimeve për ndërrimin e gypave si dhe pajisjeve hidro - mekanike në rezervuarin në Palabardh, do të ndërpritet uji për fshatrat: Novosellë, Sopot, Janosh dhe Palabardh.

Konsumatorët e këtyre fshatrave do të mbesin pa ujë prej sot me dt.22.07.2019 në ora 12:00 deri me dt.24.07.2019 në ora 12:00

Të gjithë konsumatorët e kësaj ane i falenderojmë për mirëkuptim, me respekt stafi i "KRU Gjakova".

Comments for this post are closed.