Njoftim

KRU Gjakova njofton konsumatorët që sot me dt. 03.07.2019 prej orës 10:00 - 15:00 jemi të detyruar të bëjmë ndërprerjen e ujit në fshatin Doblibare.

Ndërprerja bëhet për shkak të ekzekutimit të punimeve në fshatin Doblibare nga ana e CDI Zvicerane për zvogëlimin e ujit të pafaturuar, ku është paraparë ekzekutimi i pusetës së re me të gjitha pjesët fazonike, me ç'rast do të bëhet prerja e gypit të vjetër dhe lidhja në pusetë me pjesët e reja.

Ju faleminderit per mirëkuptim.

Comments for this post are closed.