Njoftim

Njoftohen të gjithë konsumatorët e Anadrinit që për shkak të defektit që ka ndodhur në Krushë të Madhe në gypin kryesorë Ø300 të Azbestit, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes në këtë zonë.

Ekipet tona janë të angazhuar maksimalisht që sa më shpejt ta rregullojmë këtë defekt dhe ta rikthejmë furnizimin me ujë.

Ju faleminderit për mirëkuptim, për çdo të re do të ju njoftojmë.

Me respekt, KRU Gjakova.

Comments for this post are closed.