Njoftim

KRU Gjakova njofton konsumatorët që për shkak të punimeve teknike që janë duke u zhvilluar në stacionin e pompimit në Bregdri, ku furnizimi i ujit bëhet me pompim nga ky lokacion, nuk do të ketë furnizim me ujë të pijes në fshatrat Karashëngjergj dhe Zymë me dt. 09 dhe 10 Maj 2019.

Kërkojmë mirëkuptim nga konsumatorët.

Comments for this post are closed.