Njoftim

Njoftojmë Konsumatorët që për shkak të punimeve në rrjetin e kanalizimit rrugët “Ferat Binishi” dhe “Selman Riza” do të mbetet disa orë pa ujë.

Kërkojmë mirëkuptim nga konsumatorët.

Comments for this post are closed.