Njoftim

Nga Departamenti Teknik na njoftojnë se defekti që kishte ndodhur sot rreth ores 14:00 në gypin "fi" ø250 në fshatin Vraniq tani është rregulluar.

Njoftojmë të gjithë konsumatorët e fshatrave: Vraniq, Meqe, Doblibare, Bardosan dhe Rezin, se defekti është eleminuar në afat kohorë rekord falë angazhimit të ekipit të mirëmbajtjes.

Të gjithë konsumatorët e kësaj ane i falenderojmë për mirëkuptim, me respekt stafi i "KRU Gjakova".

Comments for this post are closed.