Njësia e Rekës së Keqe të angazhuar në pastrimin e Ujëmbledhësit

.
Pamje nga Bjeshka e “Babaj Bokës” nga ku buron uji i jetës për banorët e Rekës së Keqe.
Përkundër terenit të vështirë dhe borës e cila është prezente me një sasi të dendur, Ekipa e Mirëmbajtjes së KRU “Gjakova”, njësia e Rekës së Keqe, bëjnë një punë të jashtëzakonshme në kontrollimin dhe pastrimin e Veprës Marrëse-Ujëmbledhësit, që ndodhet në Bjeshkët e “Babaj Bokës”.
Falë angazhimit të përditshëm të këtyre puntorëve dhe gjithë stafit të KRU “Gjakova”, konsumatorët tanë furnizohen me ujë të sigurtë dhe shërbime cilësore!
Uji është gjëja thelbësore për mbijetesën tonë, qmojeni atë!
KRU “Gjakova” SH.A.
08.12.2021.
Comments for this post are closed.