Një ditë pune me masa të sigurisë

Një ditë pune me masa të shtuara sigurije, në eleminimin e defektit 160 Ø, në fshatrat Brovinë e Molliq të Rekës së Keqe.

Faleminderit ekipës së mirëmbajtjes të KRU "Gjakova" për punën dhe përkushtimin e vazhueshëm.

Comments for this post are closed.