Ndërprerje e furnizimit me ujë për Njësin e Rahovecit, Prizrenit dhe disa fshatra të Komunës së Gjakovës.

Ndërprerje e furnizimit me ujë për Njësin e Rahovecit, Prizrenit dhe disa fshatra të Komunës së Gjakovës.
KRU Gjakova njoftonë konsumatorët se për shkak të defektit të paraqitur në gypin Ø 800, që ka ndodhur në fshatin Xërxë, jemi të detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë .
Për shkakë të kompleksitetit që paraqet defekti ndërprerja e furnizimit do të bëhet sonte nga ora 24:00 deri ora 14:00 e ditës së nesërme datë:05.01.2023.
Zonat që do mbesin pa ujë përfshijnë Njësinë Operative Rahovec, Njësinë Operative Prizren si dhe fshatrat: Rogovë, Lipovec, Bishtazhin, Dol, Kushavec dhe Marmull Komuna e Gjakovës.
Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
KRU “Gjakova” Sh.A.
04.01.2023.
Comments for this post are closed.