Ndërprerje e furnizimit me ujë në Dushkajë

Ndërprerje e furnizimit me ujë në Dushkajë.
Të nderuar konsumatorë,
ju njoftojmë se për shkakë të defektit i cili ka ndodhur në segmentin malor dhe i cili ende nuk është gjetur nga ekipa e mirëmbajtjes, kanë mbetur pa furnizim me ujë fshatrat e Dushkajës.
Pa furnizim me ujë të pijes duke u atakuar nga ky defekt janë fshatrat; Gërgoc, Bardhaniq, Zhabel, Jabllanic dhe Kralan.
Ekipet tona janë angazhuar me të gjitha kapacitetet në zbulimin, e më pas sanimin e këtij defekti, deri atëher kërkojmë mirëkuptimin e banorëve të zonës!
KRU “Gjakova” sh.a.
28.09.2021.
Comments for this post are closed.