Mbledhja e Përgjithshme Vjetore me Aksionarin 2021

Mbledhja e Përgjithshme Vjetore me Aksionarin 2021.
Në KRU “Gjakova”, Bordi i Drejtorëve sot mbajti Mbledhjen Vjetore me Aksionarin ku të pranishëm ishin zv. Ministri i Ekonomisë z. Getoar Mjeku së bashku me bashkëpunëtorë si dhe z. Adem Ahmetaj UD.Udhëheqës i Njësisë për Politika dhe Monitorim të Ndermarrjeve Publike.
Kryesuesi i Bordit të Drejtorëve në KRU “Gjakova” z.Urim Gashi njoftoi të pranishmit në lidhje me zhvillimet e përgjithshme të kompanisë, njëkohësisht duke i uruar mirëseardhjen Kryeshefit të ri Ekzekutiv z.Hasan Krasniqi.
Bordi në këtë takim miratoi Raportin Vjetor të Punës, Pasqyrat Financiare si dhe Raportin e Auditorit të Jashtëm.
KRU “Gjakova” SH.A.
Comments for this post are closed.