Kujdesuni për ujëmatësit

Kujdesuni për ujëmatësit!

Me rënjen e temperaturave, KRU “Gjakova” apelon që të shtoni kujdesin ndaj ujëmatësve , sidomos ju që ujëmatësit i keni të vendosur në ambiente të hapura.

Mbështillni mirë ujëmatësit tuaj dhe pjesët përcjellëse sepse ngrirja e tyre mundë të shkaktojë defekte-dëmtime të pjesëve hidro-teknike.

Ju faleminderit!
KRU “Gjakova” SH.A.
22.12.2021.

Comments for this post are closed.