KRU “Gjakova” të gjithë besimtarëve Islam ju uron muajin e shenjtë të Ramazanit!

KRU “Gjakova” të gjithë besimtarëve Islam ju uron muajin e shenjtë të Ramazanit!
Ju urojmë një Ramazan bekimesh, faljesh dhe shëndetit për ju dhe familjet tuaja!
Comments for this post are closed.