KRU “Gjakova”, ofron ndihmën e saj në Skenderaj!

KRU “Gjakova”, ofron ndihmën e saj në Skenderaj!
Me kërkesë të MPN-së,në ndihmë rreth situatës së krijuar nga të reshurat, KRU “Gjakova” menjëherë ka treguar gadishmërinë për të ofruar ndihmë në zonat më problematike.
Me anë të cisternës dhe stafit mbështetës po asistohet në ofrimin e ujit të pijes për qytetarët e Skenderajt.
KRU “Gjakova” është e pregatitur dhe në gatishmëri që të ofrojë ndihmën e saj kudo dhe kurdo ku paraqitet nevoja, pa rrezikuar furnizimin për konsumatorët tanë!
KRU “Gjakova” SH.A.
20.01.2023.
Comments for this post are closed.