KRU “Gjakova”, ofron ndihmën e saj në luftën kundër zjarreve

KRU “Gjakova”, ofron ndihmën e saj në luftën kundër zjarreve.
Me kërkes të MBP-së,në ndihmë rreth situatës së krijuar nga zjarret, KRU “Gjakova” menjëherë ka treguar gadishmërin për të ofruar ndihmë në zonat e prekura nga zjarret.
Në bashkëpunim me Drejtorin e Emergjencave të Komunës së Gjakovës me anë të cisternës dhe stafit mbështetës kemi asistuar aty ku ishte e nevojshme.
KRU “Gjakova” është e pregatitur dhe në gatishmëri që të ofrojë ndihmën e saj kudo dhe kurdo ku paraqitet nevoja!
KRU “Gjakova” SH.A.
03.08.2021.

https://www.facebook.com/1164513453574840/videos/355851946094396

Comments for this post are closed.