KRU “Gjakova” njofton për mos kyçje në rrjetin e ujësjellsit pa autorizim

KRU “Gjakova” përmes një njoftimi ka kërkuar mos kyçje në rrjetin e ujësjellësit pa autorizim.

Njoftimi i plotë i KRU “Gjakova” :

Njoftojmë konsumatorët e K.R.U Gjakova Sh.A, se për tu kyçur në Rrjetin e Ujësjellësit dhe Kanalizimit duhet të paraqitën paraprakishtë në Zyrat e Ndërmarrjes KRU “Gjakova” për tu pajisur me autorizim përkatës. Në të kundërtën të gjitha kyçjet e pa autorizuara konsiderohen kyçje ilegale dhe do të ndëshkohen sipas rregullores nr. 14/2021, nga Autoriteti Rregullativ i Ujërave (ARRU). 

Konsumatorët të cilët në çfardo lloj forme kyçen në rrjetë pa autorizimin përkatës nga KRU “Gjakova” do të dënohen sipas rregullores si dhe do aplikohet masa ndëshkuese për rikthimin e humbjeve të ujit.  

Ju faleminderit për mirëkuptim. 

KRU”Gjakova” SH.A. 

21.06.2023

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.