KRU “Gjakova” në kuadër të manifestimit të Ditës Botërore të Ujit

KRU “Gjakova” në kuadër të manifestimit të Ditës Botërore të Ujit, mirëpriti në Stacionin e Prodhimit të Ujit, personat me aftësi ndryshe nga organizata Handikos Gjakovë.
Të pranishëm në këtë manifestim ishin Kryeshefi Ekzekutiv i KRU “Gjakova” z.Ismet Ahmeti, përfaqësues nga Shoqata e Ujësjellësve dhe Kanalizimit Kosovë, Zv. drejtor Bekim Juniku si dhe Albana Goranci dhe Dafina Karahoda përfaqësuese nga Zyrja Zvicerane për Zhvillim-CDI.
Poashtu një zëri nga të pranishmit u apelua që të vlerësohet uji i pijes, të shpenzohet racionalishtë dhe sëbashku të kontribuojmë për ruajtjen e resurseve ujore.
KRU”Gjakova” SH.A.
22.03.2021.
Comments for this post are closed.