KRU “Gjakova”, me masa të shtuara kundër përhapjes së Covid-19.

KRU “Gjakova”, me masa të shtuara kundër përhapjes së Covid-19.
Në ambientet punuese bëhet rregullishtë dezinfektimi dhe pastrimi i të gjitha hapësirave.
Lusim konsumatorët të cilët frekuentojnë hapsirat tona, që të respektojnë masat e rekomanduara, bartja e domosdoshme e maskës si dhe ruajtja e distancës!
Faleminderit pë mirëkuptimin tuaj!
KRU “Gjakova” SH.A.
31.08.2021.
Comments for this post are closed.