Kosova bëhet me USHTRI!

Kosova nga sot e ka Ushtrinë e saj. Deputetët e Kuvendit të Kosovës i thanë po transformimit të Forcës së Sigurisë së Kosovë në Forca të Armatosura.

KRU Gjakova, të gjithë qytetarëve dhe konsumatorëve ju uron këtë ditë të madhe për vendin tonë.

Përjetësisht i përulemi gjakut të DËSHMORËVE dhe MARTIRËVE.

Urime USHTRIA Kosovë..

Comments for this post are closed.