Konsumatorë të dashur

Temperaturat çdo ditë e më shumë po shënojnë rënie.

Ju lutemi që të keni kujdes të shtuar ndaj UJIT.

Mbështillni mirë orëmatësit tuaj dhe pjesët përcjellëse.

"Uji është jetë, ta kursejmë që ta kemi".

Comments for this post are closed.