Kompanisë tonë ju shtua dhe një mjetë punues “Eskavator”

Kompanisë tonë ju shtua dhe një mjetë punues “Eskavator”, donacion i dhuruar nga Banka Gjermane KFW.
Ky mjet punues do të shërbejë për ngritjen e kapaciteteve punuese dhe shërbime më të mira ndaj konsumatorëve.
Kryeshefi Ekzekutiv i KRU “Gjakova”, z.Ismet Ahmeti, falenderonë KFW-në, për mbështetjen e vazhdueshme ndaj kompanisë dhe bashkëpunimin e suksesshëm ndër vite!
Comments for this post are closed.